Poslední Kuličky

12.06.2014 12:45

Máme za sebou poslední Kuličky jak v tomto školním roce, tak pod vedením Věry Handlové. Rozloučení bylo decentní, ale myslím důstojné. Po nezbytném úvodu s písničkami, říkankami a balónky jsme si v klidu sedli k velkému stolu. Děti zobaly popcorn, mamky popíjely kávu a debatovalo se. Následovalo poslední tvoření - razítkování koleček symbolizujících Kuličky. Za odměnu i na rozloučení děti dostaly malou pozornost - vyrobeného panáčka.

https://kulickyvera.galerie.cz/6308355-20140611-posledni-kulicky

 

Děkuji všem, kdo do Kuliček zavítali pravidelně či jen nahodile, za účast a podporu v mém snažení. Slova díků a pochvaly mne vždy velmi potěšila a dodala mi energii na vymýšlení dalších aktivit. Doufám, že v Jinačovicích Kuličky nezaniknou a někdo z rodičů se vedení ujme. Ještě jednou nabízím předání nejen nezbytných informací, ale rovněž svých příprav na tvoření a úkoly pro děti, které jsem schovala a jistě by se daly využít i v dalších letech.

Mějte se krásně a užívejte si léto. Malým šťastlivcům, kteří se dostali do školky, přeji příjemný vstup do další etapy dětství a spoustu nových zážitků a zkušeností. Těm ostatním přeji pokračování Kuliček i v dalším roce.

Věra Handlová

Zpět