Dětské hřiště ?

30.05.2014 08:04

Sokolské hřiště nám obsadila školka, proto jsme rádi využili nabídku strávit dopoledne u dvojčat na zahradě. Děkujeme. Roztáhli jsme deky a pustili se do stříhání a lepení látek na lepenku. Vznikly myslím krásné plastické obrázky, které se nemusíte stydět někam vystavit.

https://kulickyvera.galerie.cz/6302878-20140527-s-textilni-kolazi

 

Příště navrhuji v případě dobrého počasí vyrazit na dětské hřiště v Kníničkách. Je tam velká prolézačka, kolotoč, skluzavky, hopadla, pro dospěláky sportoviště s posilovacími stroji, také je tam lezecká stěnka - prostě jedno místo na spoustu zábavy. Rozhodně si vezměte věci na písek - jak oblečení, tak hračky. Čas srazu upřesním nejpozději v úterý před Kuličkami, stejně tak zohledním aktuální předpověď počasí.

Dojezd možný autobusem č.302 nebo po vlastní ose. Parkování buďto za školkou v Kníničkách nebo u prodejny Nomiplast (naproti zoologické) a dojít kolem pole.

UPŘESNĚNÍ:

Dle předpovědi by pršet nemělo. Chci jí věřit, proto platí sraz v Kníničkách v 10:10 na zastávce U památníku, kam dojede autobus č.302 (odjezd z Jinačovic v 10:00, mě by být nízkopodlažní) nebo před půl jedenáctou přímo na hřišti. Pošlu emailem mapu, kde je zakresleno hřiště, zastávka i možnost parkování.

Zpět